Jubel i Jokerlandsbyen – Vennesla-mann vinner millionbeløp! Kan DU bli den neste?

Et smil verdt en million

I den lille, sjarmerende bygda Vennesla var det ekstra feststemning forleden kveld. En heldig herre i 40-årene, la oss kalle ham Joker-Joar, ble kveldens strålende stjerne da han vant over 1 million kroner. Kan du forestille deg hans overraskelse da jokeren poppede opp på første tallet i TV-trekningen – og kontoen hans blomstret opp med krystallklare 1 064 000 kroner!

Planer for premien? Flere enn du tror!

«Det egentlige målet var bare å få gjort litt oppussing hjemme,» ler Joar, «men nå ser det ut til at vi kan spleise på litt mer enn bare en ny sofa!»

«Når jokeren viste seg, visste jeg med en gang at det ville gå min vei – det må være den reneste magien!», lo den friske millionæren under intervjuet.

Magisk kveld med Jokerens hjelp

En tilfeldighet? Nei, skjebne!

Joar hadde ingen anelse om at han var kveldens Joker-kandidat før selve trekningen. Datamaskinen Embla tok valgene for ham, og valgte akkurat det gyldne tallet. Kupongen var heldigvis kjøpt via mobil, noe som gjør premien enda søtere! Fra å være en vanlig midtukenedag, endte det altså med fyrverkeri for vår Joar!

Verdenslykke fanget på direkten

Etter en nervepirrende venting foran TV-skjermen, så Joar til sin store glede hvilket mirakel som utfoldet seg. Med et smil fra øre til øre vitnet han sin økonomi skifte retning til det bedre. «Jeg så dere ringte etter klokka 18, men hadde jo ingen bekymringer om hva det gjaldt!», sa han og fortsatte å le godt av hele situasjonen.

Vil du være den neste Joker-vinneren?

Med alle disse små og store premiene delt ut, kunne nettopp DU være den neste som får en livsendrende telefon! Hvorfor ikke prøve lykken i neste Joker-trekning? Husk, spillet er moro, men alltid spill ansvarlig. Kanskje vi snakker om deg i neste glade vinneranekdote!

Lykke til, og hvem vet? Neste gang kan det være DU som får million-sjokket!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© Copyright 2024 NorskeJackpot