«Hemmeligheten bak den utrolige Joker-millionæren fra Kongsberg!»

Hurra for Joker-millionær fra Kongsberg!

Forestil deg å våkne opp som millionær – det er nettop en realitet for en heldig kar fra Kogsberg som nesten suste helt til toppen av Joker-stigen!

Et spennende trekning

Det var i den nervepirrende lotto-trekningen den siste lørdagen i juni hvor vår mann fra Kongsberg prøvde lykken. Med håp om å kapre toppremien på over 4 millioner, landet han dessverre litt kort og måtte nøye seg med nesten 2.9 millioner kroner. Ikke så verst for en lørdagskveld, eller hva?

Slik ble premien hans sikret

Vår blide vinner ble utrustet med en tallrekke bestående av 8-7-4-7-4, valgt ut av maskinen med navn Embla. Første tall gikk bom, men som vår helt lystig påpeker:

«Om man skal bomme, så er det vel greit å bomme først som sist? Da har man resten av spillet på å gruse videre!»

Etter den lille bommen, ble de fire gjenstående soldatene korrekt plassert – potten han vant var stor nok til at sprinten mot toppen føltes som en seier!

En millionær med delingsglede

Da premien endelig var sikker, var mannen ikke bare lettet, men også giret på å dele gleden. Med nesten tre millioner på kontoen, så han for seg å spre litt lykke rundt i familen.

«Det går.validation jo veldig bra, virkelig, jeg er kjempefornøgd,» sa den nybakte millionæren. Til tross for den solide gevinsten, var han fortsatt jordnær og hadde tenkt å dele premien med familien.

Blir du Norges neste vinner?

Vår heldige vinner fra Kongsberg beviser at man ikke alltid trenger å treffe blink på første forsøk for å vinde en stor slump med penger. Kan du være den neste som klatrer gylne premiestigen? Kaster du terningen neste onsdag eller lørdag, kan spenningen være din!

Lysten på øyeblikket når du innser at store drømmer faktisk kan bli til virkelighet? Et spill kan være alt som skal til. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© Copyright 2024 NorskeJackpot