Fra en vanlig søndag til millionærer på et magisk tippetriks!

Mannen på bildet har ingenting med artikkelen å gjøre.

Når helgarderingen skaper mirakler!

For en utrolig vending! Vår egen Alta-mann hadde planer om en rolig søndag; lite visste han at dagen ville ende med fyrverkeri og en pengepott på over 2 millioner kroner. Med en beskjeden investering på 72 kroner og en tålmodighet som varte årevis, opplevde han den ultimate gevinsten — uten å ha noen forhåpninger om at Arsenal og Liverpool skulle stupe i sine hjemmekamper. «Jeg satt bare der, spant på tre og to helgarderinger; plutselig sa det pang!», uttrykker han.

Den gyldne søndagen

Alta-mannen fulgte med på kampen der alt sto på spill; Bodø/Glimt kontra hjemmefavorittene. Håpet lå i luften, men Alta-mannens tvil var minimal. «Jeg ventet på Bodø/Glimt-seieren, og bam, 5-0! Snakk om lett match!», ler han overrasket. Sist men ikke minst, et drama som utspilte seg fem minutter på overtid i den aller siste kampen –en uavgjort som nesten ga ham hjerteinfarkt!

«Tenk å være den eneste i Norge med 12 rette! Dette er helt utrolig!»

Tidligere gevinster blekner i sammenligning

Til tross for mange år med tålmodig tipping og noen småseire her og der, kommer ingen av dem i nærheten av søndagens bonanza. «Dette var lynspillet sitt verk, jeg hadde ikke en finger med i spillet selv!», kommenterer han og smiler fra øre til øre. Kjøreturen hjem i hans nye, men nøkterne bil vil utvilsomt føles som første klasse.

Slå følge med vinnerlykken!

Vår nybakte millionær avslører at selv om det ikke blir en Porsche, så blir det definitivt noe som ruller like fint. Med en kjøretur inn i solnedgangen og en robust konto, er livet plutselig et eventyr. Kan du være den neste som vinner stort? Vårt råd: La søndagen være din lykkedag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© Copyright 2024 NorskeJackpot