Fornebufruen vinner en BMW iX xDrive50 på utrolig vis – Se hvordan hun gjorde det!

Fornebufruen og hennes utrolige BMW-gevinst!

Mens hun forberedte seg til jobbintervju, støtte den heldige 31-åringen fra Fornebu på noe enda mer oppsiktsvekkende enn arbeidsspørsmål – en splitter ny BMW iX xDrive50 ble hennes etter en spontan skrapesession på mobilen!

Reaksjoner og raske planer

Spenningen var på topp da vår vinner, sammenstilt for intervjuet, oppdaget at lommeboken tillot et par lodd-kjøp. «Jeg bare tenkte hvorfor ikke prøve litt først? Man vet aldri!» sa hun, med letthet trykket på «skrap alt» – og vipps, så var bilen hennes.

– Det var kræsj i planene! jeg var klar for jobbintervju, også ender jeg opp som eier av en blinkende ny bil, flirer vinneren.

Hvordan falt valget på BilFlax?

Ut fra et tilmålt budsjett var BilFlax det klare valget, og med 50 kroner på spillekontoen satt mysteriet i bevegelse. Etter å ha gjort det første trek, gikk lodd nummer to supereffektivt – takket være et overraskende samtale fra samboeren og et hendig «skrap alt»-klikk.

En nyttig premie for oss som leier ut garasje

Premien kunne ikke kommet på et myere bedre (tidspunkt) med tanke på familiens transportsituasjon. «Garasjeplass og alt, og not vi ikke engang hadde en bil – helt til nå,» sa hun spøkefullt. Øyeblikkene etter gevinsten ble bilder flittig delt, først med samboeren og så middagsbordet hos foreldrene, som now kanskje håper litt på å låne bilen ved anledning.

Kan neste vinner være deg?

Vår sprudlende 31-åring viser at noen hangarer blir til virkelighed! Med en gladhistorie som denne, hvem vet – kanskje skjuler neste store premie seg bare et lodd unna?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© Copyright 2024 NorskeJackpot