En helt vanlig tur til Spar endte med milliongevinst!

Flaks som funkler: Brønnøysund-mann ble millionær på første skraperpillet!

På en helt vanlig tirsdag snuste en mann fra Brønnøysund på lykken, og den luktet overraskende nok millioner. Lite visste han at hans daglige tur til Spar skulle ende med en milliongevinst skrapet frem fra et MillionFlax-lodd!

Fra smågevinster til milliondrøm

Vår heldige venn, etter å ha innløst noen mindre gevinster, bestemte seg for å investere i ytterligere sju Flax-lodd. Første lodd i bunken var alt han trengte for å se livet sitt forandre seg på bare noen få strøk med en tiøring.

Øyeblikket det gikk opp for ham

Enkel og normal som handlelisten kan ha vært, var resultatet fra dette loddet alt annet enn det. Tre små ord, «1 million», dukket opp ikke bare en, men tre ganger på loddet. «Jeg sjekket det flere ganger, tenkte det måtte være en feil,» sier han med et stort smil.

«På det første loddet stod det ‘1 million’ tre ganger! Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne!»

Hva nå, millionær?

Vår nybakte millionær er fortsatt i sjokk, men har store planer om å bruke pengene på å pusse opp familiehytta og skjemme bort barn og barnebarn. Men selv om han nå kan kalle seg millionær, holder han seieren som en søt liten hemmelighet. Bare tenk på familiens overraskelse når de finner ut!

Fortsetter han å skrape?

Til tross for milliongevinsten, stopper ikke vår vinner her. «Jeg fortsatt kjøpe et Flax-lodd i ny og ne,» innrømmer han og legger til at av de sju nye loddene hadde tre av dem småpremier. Det ser ut til at hans flaks bare fortsetter å vokse!

Drømmer du om å være neste?

Denne historien fra Nordland beviser at noen ganger kan drømmer gå i oppfyllelse med litt flaks og et Flax-lodd. Husk, neste gang det kan være du som står med en gullkantet overraskelse i hånden! Vår vinner fra Brønnøysund ønsker dere alle lykke til og smiler bredt, «Kanskje du blir den neste jeg leser om her!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© Copyright 2024 NorskeJackpot