«Gigantiske pengegevinster! Se hvordan tre utlendinger deler Eurojackpot-andrepremien!»

Feststemning som tre utlendinger deler Eurojackpot-andrepremien!

Bildet fra tv-studioet viser alt: store smil og enda større potter som venter! Selv om den gigantiske førstepremien ikke ble truffet denne fredagen, så ble det likevel stor jubel for tre heldige spillere fra Ungarn, Italia og Tyskland, som sikret seg kjempefine 12,5 millioner kroner hver.

Glade vinnere og stigende pott!

En gyllen omgang for internasjonale spillere

Hva sies om en hyggelig overraskelse på kontoen? Våre tre vennner hadde ingen forventninger da de la inn sine spill og ble nærmest slått i bakken av overraskelse da premiepengene ble en realitet. Med stigende spenning og jublede glede, delte de hver sin scoop av en solid andrepremie, og smilene var til å ta og føle på.

Hurra for nasjonale sprudlende overraskelser

På hjemmebane var det en andelsbank som ikke gikk tomhendt hjem. Ti glade nordmenn delte en lekker nasjonal premie på en million kroner, som betød 100 000 kroner hver til å krydre hverdagen med. Det er nok noen som skal unne seg litt ekstra nå!

«Jeg kunne nesten ikke tro det når tallene stemte. Det var som en drøm som ble virkelighet,» sa en av de henrykte andelsbank-medlemmene.

Nye muligheter venter rundt hjørnet

Mens førstepremiepotten vokser seg større og kan nå utrolige 472 millioner kroner til tirsdagens trekning, har alle spillere ny sjansje til å bli den neste storgevinneren! Husk å levere dine spill før fristen tirsdag og fredag klokken 19:00.

Så hva venter du på? Det kan være din tur neste gang til å oppleve pengeregn! Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© Copyright 2024 NorskeJackpot