«Vil du bli den neste Eurojackpot-millionæren? Sjekk ut våre norske vinnere og ti skremmende enkle tips for å øke vinnersjansene dine!»

Festen fortsetter: Eurojackpot-potten skyter i været!

Tenker du noen ganger på hva du kunne gjort med 376 millioner kroner? Vel, nå er sjansen her igjen! Etter denne ukes Eurojackpot-trekning ble ingen klokere på tallkombinasjonen 5+2 eller 5+1. Det betyr at både første- og andrepremiepotten har fått rom til å vokse, og det ordentlig også!

Fra nestenvinnere til heia laget!

Internasjonal spenning og «nesten» historier

Det ble ikke full jubel denne gangen, men helt tomt for vinnere var det ikke. Tenk deg det: En finsk og en tysk spiller klarte å krype opp til hele 5 rette, og nå kan de dele over fire millioner kroner! Ikke verst for en nesten-vinner, hva?

Å, jeg skulle ønske jeg også kunne hatt litt av den flaksen! Kanskje neste gang, da!

Norske glimt av lykke

Tilbake i Norge fikk vi våre egne små glimt av lykken under samme trekning! Ti norske spillere ble rundet 100 000 kroner rikere hver, og tilfeldigvis deler de alle noe spesielt: De alle spilte i andelsbank. Fra nord til sør, med vinnere fra blant annet Øygarden til Lillestrøm, så er det tydelig at hellvetet er spredt jevnt over!

Klar for neste runde?

Denne fredagen har du en ny mulighet til å bli med i dansen om millionene. Med 376 millioner kroner i førstepotten og 36 millioner i den andre, er det all grunn til å sikre seg et lodd – eller ti! Hvem vet, kanskje det er din tur til å danse hele veien til banken?

Hvordan vinne?

For å sette kronen på verket, husk at Eurojackpot gir deg sjansen til å velge 5 riktige tall av 50, pluss 2 stjernetall av 12. Enkelt? Kanskje ikke, men absolutt verdt det når premiene klatrer til himmels. Spillefristen er kl. 19:00 hver tirsdag og fredag, så det er bare å krysse fingrene og håpe på det beste!

Drøm stort, spill smart

Så hva venter du på? Hiv deg med i neste trekning. Kanskje blir du den neste storgjevinneren vi skriver om! Husk: Noen må vinne, hvorfor skulle det ikke kunne bli deg?

Lykke til – vi heier på deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© Copyright 2024 NorskeJackpot