Mann fra Sarpsborg vinner 2,4 millioner i jackpot – Hvem blir den neste heldige vinneren?

Jackpotmagi i Sarpsborg: Joker-kandidaten tar hjem 2,4 millioner!

En helt vanlig onsdag ble et eventyr for en mann fra Sarpsborg i Østfold da han knabbet toppgevinsten på hele 2,4 millioner kroner. Er det mulig? Javisst, og her er hvordan gullrekka utspilte seg.

Da lykketallene danset hans vei

Noen dager har bare det lille ekstra. For mannen fra Sarpsborg var denne onsdagen strålende selv før han visste om det. Da Joker-trekningen satte i gang, var han travelt opptatt på jobben, uvitende om at Embla (datamaskinen) skulle snu opp ned på hans finansielle fremtid.

Telefonen ringte, men jobben ropte

Under trekningen var vår sarping ikke til stede på telefonen, og det var opp til Embla å gjøre de avgjørende valgene. Tallrekkefølgen som ble en gyllen billett til millionklubben var: 0 – 8 – 3 – 6 – 7. Og tror du ikke at Embla traff blink på alle valgene!

«Jeg så at dere hadde ringt, men jeg var opptatt med å jobbe. Jeg tenkte det kanskje bare var noen selgere,» sier den nybakte millionæren med et smil. «Kona fleipet med at det sikkert var meg de viste på TV, og dett var det!»

Den søte overraskelsen

Det var først da han tok seg en velfortjent pause og fikk sett trekningen på TV sammen med kona, at han innså hva som hadde skjedd. Spøkene hengte løst i stua den kvelden.

Mannen med millionplanene

Hva skal man med 2,4 millioner nyvunne kroner? Vår mann fra Sarpsborg har føttene godt plantet på jorda. «Disse pengene skal bli brukt på en edruelig måte,» forsikrer han. Kanskje blir det en oppussing hjemme eller en ekstra fin ferie. Mulighetene er nå mange og spennende!

Kan du være den neste?

Med spillfrister hver onsdag og lørdag kl. 18:00 står sjansen åpen for alle som tør å drømme. Vil neste Jackpot onsdag eller lørdag bli din? Husk: Det eneste som er umulig, er det du ikke prøver. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© Copyright 2024 NorskeJackpot