En helt vanlig fredag morgen forvandlet henne til en millionær!

En flaksfylt fredag: Slik ble Stjørdal-kvinnen millionær over natten!

Det å ta en tur til matbutikken på en helt vanlig fredag morgen skulle vise seg å endre fremtiden for en kvinne i 40-årene fra Stjørdal. Med seg hjem hadde hun et MillionFlax-lodd som ikke var helt som andre lodd — det var nemlig et millionlodd!

Plutselig millionær

Da den magiske telefonen kom: Kveldens telefonanrop kom som en lettelse etter en dag med usikkerhet.

– Jeg kjente jeg var usikker selv om tallene stemte, så da telefonen omsider ringte, følte jeg meg som om jeg svevde på skyer!

Planer om å lyse opp hverdagen for andre

Fra den øyeblikkelige lettelsen og gleden sprudlet det også tanker for fremtiden. Kvinnen hadde allerede delt den gode nyheten med sin mann, men nyheten om milliongevinsten spirte også fram ønsker om å gjøre noe for andre.

– Jeg har alltid ønsket å bidra til veldedighet, og nå kan jeg gjøre en forskjell!

Og selvførgelig, litt må jo man unne seg selv; nedbetaling av lån og noen velvalgte gaver til familien står også på agendaen!

Vant på lokalt kjøp

Den lykkelige lottovinneren hadde plukket opp sitt vinnerlodd hos Kiwi Holmen. Kanskje er dette stedet magisk, eller kanskje var det bare det totale fraværet av forventninger som gjorde veien til millionene ekstra søt!

Drømmen kan bli virkelighet!

Denne historien er en strålende påminnelse om at uventede overraskelser kan ligge bak hverdagslige beslutninger. Kanskje du er den neste som opplever lignende flaks? Husk, noen må vinne; det kan godt være deg!

Vår stjørdalsdame planlegger nå en rolig kveld med film og avslapning, med en helt ny fremtid foran seg. Fra en enkel morgenhandel til millionær — livet kan faktisk snu i løpet av én dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© Copyright 2024 NorskeJackpot